Ewan McGregor begonnen met voorbereidingen op 'Obi-Wan' serie

Ewan McGregor bereidt zich voor op 'Obi-Wan' serie

Hij is nu al druk bezig, terwijl de opnames pas volgend jaar van start gaan.

Jim Pedd, 4 februari 2020 om 06:00

Acteur Ewan McGregor heeft het druk met voorbereidingen op zijn terugkeer naar een galaxy far, far away. Hij is straks te zien in een Disney+-serie rond zijn personage, Obi-Wan Kenobi. Ter voorbereiding, kijkt hij onder meer afleveringen van The Mandalorian en de meest recente Skywalker-films.
“We hebben het er echt lang over gehad. Het zou een film worden, maar toen bedachten we dat het een goed idee zou zijn om er een serie van te maken. En dus maken we er een serie van voor het streamingplatform van Disney. En we beginnen volgend jaar met de opnames,” vertelde McGregor tijdens The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Lees ook: Obi-Wan serie zoekt jonge Luke Skywalker

Voorbereidingen op dit moment
Vervolgens vroeg Fallon hoe McGregor zich op dit moment op de serie voorbereidt. Daarvoor kijkt hij The Mandalorian, maar ook films die verschenen zijn in de franchise. “Ik vind het fantastisch,” aldus McGregor over The Mandalorian. “En ik probeer de Star Wars-films die uitkomen een beetje bij te houden. Ik kijk er heel erg naar uit. Het is al zo lang geleden.”

Lees ook: Regisseur onthult plannen Obi-Wan serie

McGregor was in 2005 voor het laatst te zien als de Jedi Kenobi en sprak zijn stem in voor The Force Awakens en The Rise of Skywalker.

Bron: CB

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Ewan McGregor, Disney Plus, Lucasfilm

Populair nieuws