search
Finale 'The Walking Dead' brengt grote sterfgevallen met zich mee
Series / Nieuws

Finale 'The Walking Dead' brengt grote sterfgevallen met zich mee

Er gaan hoofdpersonen sneuvelen in de seizoensfinale van de AMC-serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is nog niet bekend wanneer The Walking Dead de finale van het tiende seizoen uitzendt. Maar fans moeten zich alvast voorbereiden op grote sterfgevallen. Dat belooft uitvoerend producent Denise Huth.

Niet iedereen gaat de zestiende aflevering van dit tiende seizoen overleven. Helaas weten we voorlopig nog niet wie dat gaan zijn, maar tijdens de meest recente uitzending van talkshow Talking Death liet Huth weten dat niet iedereen zal overleven.

Lees ook: Bizarre fantheorie over mysterieus personage 'The Walking Dead'

Mensen gaan dood
"Na de aanval op Hilltop, kwamen ze weer bij elkaar op het afgesproken punt. En duidelijk zijn er dingen gebeurd, is er wat tijd verstreken en hebben ze een plan bedacht. We weten niet wat dat plan is," aldus Huth.

Lees ook: Keert dit personage terug in 'The Walking Dead'?

"Maar je krijgt wel het gevoel dat ze zich voorbereiden op een aanval die eraan zit te komen. Ze weten dat die komt en moeten bedenken hoe ze om kunnen gaan met die gigantische horde. Beta is een ding, hij is maar één man. Maar die duizenden Walkers zijn een heel ander verhaal. Een boel zijn er dood gegaan bij de brand op Hilltop, maar hij heeft er nog een boel. En zoals we zagen in de vorige aflevering, verzamelt hij er heel wat meer."

Lees ook: Krijgen we straks Daryl vs Negan in 'The Walking Dead'?

En dus zal niet iedereen de strijd gaan overleven: "Misschien gaat niet iedereen er levend uit komen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen