Extra aflevering 'Tiger King' nu al op Netflix!

Extra aflevering 'Tiger King' nu al op Netflix!

Een terugblik met de vele hoofdrolspelers op de eerdere zeven afleveringen van Tiger King.

Bram de Groot, 13 april 2020 om 16:09

In zeven afleveringen kun je in Tiger King zien hoe een aantal eigenaren van dierentuinen met heel veel tijgers over elkaar heen vallen. Vooral Joseph Allen Schreibvogel a.k.a. Joe Exotic valt op tussen de veelal vreemde figuren.
Nu staat op Netflix de extra aflevering De tijgerkoning en ik van Tiger King: Murder, Mayhem and Madness al online. Deze zou eigenlijk pas woensdag in Nederland verschijnen. Acteur Joe McHale interviewt meerdere personen, waaronder Jeff, Saff en Erik. Er wordt gevraagd wat ze van de show vinden.

Bizarre situatie en mensen
Er wordt door de kijkers op verschillende manieren naar de docuserie gekeken. Zo vinden sommige mensen het vooral vermakelijk en bizar dat dergelijke mensen bestaan. Andere zijn vooral geschokt over de wijze waarop deze mensen omgaan met de tijgers en welpjes. Andere vinden de serie een bewijs van het falen van de Amerikaanse overheid.

Lees ook: Tiger King: Joe Exotic had alligator van Michael Jackson

Een biopic in de vorm van een serie of film zou al overwogen worden, met Rob Lowe als Joe Exotic. Dit is overigens nog niet zeker, aangezien ook grote filmmaatschappijen zich ermee willen bemoeien.


Bron: Netflix

Lees meer over: Tiger King, Netflix, Tiger King Murder Mayhem and Madness

Populair nieuws