search

Ons nieuws van maandag 13 april 2020

Extra aflevering 'Tiger King' nu al op Netflix!
Series / Nieuws

Extra aflevering 'Tiger King' nu al op Netflix!

Een terugblik met de vele hoofdrolspelers op de eerdere zeven afleveringen van Tiger King.

In zeven afleveringen kun je in Tiger King zien hoe een aantal eigenaren van dierentuinen met heel veel tijgers over elkaar heen vallen. Vooral Joseph Allen Schreibvogel a.k.a. Joe Exotic valt op tussen de veelal vreemde figuren.

Nu staat op Netflix de extra aflevering De tijgerkoning en ik van Tiger King: Murder, Mayhem and Madness al online. Deze zou eigenlijk pas woensdag in Nederland verschijnen. Acteur Joe McHale interviewt meerdere personen, waaronder Jeff, Saff en Erik. Er wordt gevraagd wat ze van de show vinden.

Bizarre situatie en mensen
Er wordt door de kijkers op verschillende manieren naar de docuserie gekeken. Zo vinden sommige mensen het vooral vermakelijk en bizar dat dergelijke mensen bestaan. Andere zijn vooral geschokt over de wijze waarop deze mensen omgaan met de tijgers en welpjes. Andere vinden de serie een bewijs van het falen van de Amerikaanse overheid.

Lees ook: Tiger King: Joe Exotic had alligator van Michael Jackson

Een biopic in de vorm van een serie of film zou al overwogen worden, met Rob Lowe als Joe Exotic. Dit is overigens nog niet zeker, aangezien ook grote filmmaatschappijen zich ermee willen bemoeien.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle nieuwe series die Videoland afgelopen week heeft toegevoegd!
Series / Streaming-diensten

Alle nieuwe series die Videoland afgelopen week heeft toegevoegd!

Welke series kan je nu nieuw streamen op Videoland? Check gauw dit artikel!

Videoland voegde heel wat nieuwe series toe afgelopen week. Vandaag zetten we voor je op een rij wat er allemaal nieuw verscheen op de streamingdienst!

Laten we maar meteen beginnen met de nieuwe seizoenen van series die Videoland online zette. De eerste is Project Runway, waarvan het achttiende seizoen verscheen. Deze serie draait om aspirant modeontwerpers die proberen door te breken in deze reality-serie.

De serie Cougar Town kreeg maar liefst zes nieuwe seizoenen en toont de escapades van een groepje rijke buren in Florida.
Ella de Olifant is een kinderserie waarvan men 1 seizoen online zette.
Ernst, Bobbie en de rest was in de jaren 90 populair en draaide om twee beste vrienden die samen avonturen beleefden.
5MinutenShow is een spelshow waarvan 1 seizoen online gezet werd.
NCIS: Los Angeles kreeg een tiende seizoen en draait om misdrijven die onderzocht worden door de NCIS.
Lincoln Rhyme: Hunt For The Bone Collector kreeg een eerste seizoen en draait om een ambitieuze rechercheur die criminelen op wil pakken.
Nancy Drew kreeg een volledig eerste seizoen en draait om een jonge vrouw die haar thuisstadje wil verlaten nu ze afgestudeerd is, maar verzeild raakt in een bovennatuurlijk moordmysterie.

Nieuwe afleveringen
Hieronder het complete overzicht met alle series waarvan een nieuwe aflevering online gezet werd.

The Good Doctor: S03E19: Shuan Murphy is een jonge autistische chirurg die aan de slag gaat voor een prestigieus ziekenhuis.
Topdokters: S02E06: Acht topspecialisten uit Nederlandse ziekenhuizen staan centraal, evenals de manier waarop ze omgaan met de moeilijke momenten uit hun werk.
Temptation Island: S05E09: Dé relatie-uitdaging waarin koppels de verleiding aangaan en proberen niet vreemd te gaan.
Ex On The Beach: Double Dutch: S06E01: Acht singles vertrekken naar een paradijs voor een zomer vol liefde, maar komen daar hun ex tegen.
A Million Little Things: S02E15: Een groepje vrienden wil een beter leven krijgen als een van hun beste vrienden onverwachts om het leven komt.
The Voice Kids NL: S09E06: The Voice, maar dan met kinderen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is Baby Yoda in 'The Mandalorian' eigenlijk de echte Yoda?
Series / Nieuws

Is Baby Yoda in 'The Mandalorian' eigenlijk de echte Yoda?

The Mandalorian heeft een geheim, is dat nu verklapt of moeten we toch nog even door speculeren?

Wie of wat is Baby Yoda precies? Dat is een vraag die niet beantwoord werd in het eerste seizoen van The Mandalorian. Natuurlijk weten we al iets over het schattige wezentje, maar er ligt genoeg open voor een fantheorie over Baby Yoda en… Yoda.

Baby Yoda is zo'n vijftig jaar oud als de serie begint en nu al enorm sterk in de Force. We weten echter nog maar weinig over het wezentje. Zo is de soort waar het bij hoort niet bekend en weten wie de echte naam van de baby niet. Een fantheorie luidt dat we al in de goede richting denken.

Lees ook: Deze man keert niet terug voor 'The Mandalorian'

Baby Yoda
De theorie wijst erop dat Grand Master Yoda vast zit in een tijdloop en dat hij niemand minder dan Baby Yoda is. De overblijfselen van het Keizerrijk willen de baby hebben, omdat hij onze Yoda is, die door de tijd gereisd heeft. Dat bleek in de serie Star Wars Rebels mogelijk te zijn (met de aflevering A World Between Worlds).

Lees ook: Wat wil Moff Gideon met Baby Yoda in 'The Mandalorian'?

De theorie luidt dat Yoda vastraakte in een tijdloop en dat Mando een manier moet vinden om hem terug te krijgen in zijn eigen tijdlijn. Daarin zou Ahsoka Tano ook een rol spelen, die zelf al eens door de tijd reisde samen met Ezra Bridger.

Fans denken in elk geval dat hij wel Yoda moet zijn, want waarom is Baby Yoda anders zo sterk in de Force? Natuurlijk is het niet meer dan speculatie, maar wel amusante speculatie!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oud hoofdpersoon terug in 'Fear the Walking Dead'
Series / Nieuws

Oud hoofdpersoon terug in 'Fear the Walking Dead'

Daar wordt in elk geval heel erg naar gehint in een nieuwe promo voor de AMC-serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Keert een oude bekende terug naar Fear the Walking Dead? Het begint er steeds meer op te lijken dat Madison Clark, gespeeld door Kim Dickens, wederom te zien zal zijn in de AMC-serie.

Het zesde seizoen van de serie moet nog van start gaan, maar de show heeft altijd gedraaid om een groot ensemble. Dat verandert dit zesde seizoen niet en nu lijkt het erop dat een oude bekende terugkeert om toegevoegd te worden aan de groep.

Lees ook: Hoop voor Morgan in 'Walking Dead'-universum

Madison Clark
Madison Clark was ooit lerares op een middelbare school en gedurende de eerste vier seizoenen de hoofdpersoon. Ze leek vervolgens om het leven te komen tijdens een brand waar ze haar mede-overlevenden wist te redden. Haar dood was niet in beeld gebracht, waardoor meteen gespeculeerd werd dat ze nog leefde.

Lees ook: Kwaliteit 'Fear the Walking Dead' gaat in S6 weer beter worden

Precies dat lijkt nu te kloppen. Fear the Walking Dead hint namelijk naar de terugkeer van Madison in deze aparte video. De tagline? "Wie zal uit de as herrijzen?"

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Darth Maul én Lando Calrissian in Disney+-serie?
Series / Nieuws

Darth Maul én Lando Calrissian in Disney+-serie?

Dit gerucht is er eentje waarvan we hopen dat het bewaarheid wordt straks!

Er zijn weer nieuwe geruchten rond Star Wars en Disney+. Ditmaal horen we dat zowel Lando Calrissian als Darth Maul een eigen serie gaan krijgen op de streamingdienst.

Recent kondigde Disney aan dat J.D. Dillard en Matt Owens een Star Wars-project mochten maken. Wat dat was weten we nog niet. Maar dit gerucht is een indicatie voor wat er mogelijk is. Grace Randolph stelt dat de serie rond Lando Calrissian een spin-off wordt van Solo: A Star Wars Story en dat er in diezelfde serie ruimte is voor Darth Maul.

Darth Maul
De serie zou ruimte bieden voor Lando Calrissian, Darth Maul en natuurlijk ook voor Qi'ra die we kennen uit de film Solo: A Star Wars Story. In de serie zou Han Solo niet voorkomen, omdat de show alleen draait om Lando en de twee hebben ruzie als de film Solo: A Star Wars Story eindigt.

Welk deel van het leven Lando we zouden zien in de serie is niet helemaal duidelijk, maar het zal te maken hebben met Cloud City en hoe hij daar de baas werd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizarre fantheorie over mysterieus personage 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Bizarre fantheorie over mysterieus personage 'The Walking Dead'

Wie is de man met het ijzeren masker? Het is een vraag die ons al lang bezighoudt.

Wie de man met het ijzeren masker is in het tiende seizoen van The Walking Dead is nog niet helemaal duidelijk. Het is een vraag waar we pas in de finale - als die ooit te zien is - een antwoord op krijgen.

Maar nu is er een interessante fantheorie over de identiteit van het personage. Een fan denkt dat het misschien wel gaat om Duane Jones, de zoon van Morgan Jones waarvan lang gedacht werd dat hij dood zou zijn.

Lees ook: 'The Walking Dead' seizoen 10 slechtst bekeken ooit

Morgan en Duane
Morgan en Duane hielpen Rick Grimes in het eerste seizoen van de serie, toen Rick net uit zijn coma ontwaakte. In het derde seizoen keerde Morgan terug, helemaal gek geworden door het verlies van zijn zoon, die vermoord was door zijn vrouw (die al een Walker was).

Lees ook: Wat brengt de seizoensfinale naar 'The Walking Dead'?

Wat er gebeurd was, weten we niet, maar nu is er speculatie dat de gemaskerde man niemand minder dan de zoon van Morgan is. Het is een wat wilde fantheorie, maar wel eentje waar meer mensen zich in kunnen vinden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen