search
'Riverdale' seizoen 4 gaat vanaf deze week verder op Netflix
Series / Nieuws

'Riverdale' seizoen 4 gaat vanaf deze week verder op Netflix

The CW heeft in de Verenigde Staten inmiddels een compleet nieuw schema naar buiten gebracht...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor fans van de hitserie Riverdale! Het lijkt er namelijk naar uit te zien dat de reeks deze week eindelijk terug verder gaat!

Het is best vervelend wanneer er op een zeker ogenblik een break wordt ingelast tijdens het uitzenden van een bepaalde serie. Toch is dat precies wat The CW heeft gedaan voor haar hitserie Riverale. In eerste instantie werd er verwacht dat het vierde seizoen verder zou gaan op 9 april, maar dat bleek uiteindelijk niet mogelijk te zijn. Inmiddels heeft The CW in de Verenigde Staten wel een compleet nieuw schema uitgegeven.

Lees ook: Riverdale fans opgelet! Deze 5 series zijn misschien ook iets voor jullie!

15 april
Op het nieuwe schema dat The CW heeft uitgegeven in de Verenigde Staten valt af te lezen dat er een nieuwe aflevering zal verschijnen van het vierde seizoen van Riverdale op 15 april. Dit zou betekenen dat we komende donderdag ook op Netflix een nieuwe aflevering zullen zien verschijnen.

Bovenstaande is goed nieuws voor de fans, maar er heerst toch nog steeds wat onduidelijkheid over de verdere planning van het vierde seizoen. Eerder raakte namelijk reeds bekend dat de productie er van (tijdelijk?) was stilgelegd vanwege de vrees voor een besmetting met het Coronavirus. Eén van de medewerkers aan de reeks zou immers mogelijks besmet zijn geweest met het virus.

Netflix Nederland heeft tot slot eerder al laten optekenen dat de kans groot is dat er zal worden gesnoeid in het aantal afleveringen van het vierde seizoen. Hoeveel afleveringen er dus nog echt zullen verschijnen (en wanneer) is momenteel nog niet duidelijk.

Lees ook: 'Riverdale' seizoen 4 gestopt wegens coronavirus
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen