search
Derde seizoen van 'Dynasty' vanaf 30 mei te bekijken op Netflix?
Series / Nieuws

Derde seizoen van 'Dynasty' vanaf 30 mei te bekijken op Netflix?

Fans van de populaire reboot zullen best even hebben moeten wachten op het vervolg...

Geoffrey Ketels
In eerste instantie werd verwacht dat fans van Dynasty terug zouden kunnen rekenen op wekelijkse afleveringen, maar dat bleek voor het derde seizoen niet het geval te zijn.

Geen wekelijkse nieuwe afleveringen dus op Netflix voor wat Dynasty betreft. Deze keuze zorgde er voor dat het geduld van de fans behoorlijk op de proef werd gesteld. De 22 nieuwe afleveringen waaruit het derde seizen bestaat zullen immers pas worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix wanneer ze allemaal in de Verenigde Staten zijn uitgezonden. Lange tijd bleef het onduidelijk wanneer we dan met z'n allen op Netflix verder zouden kunnen kijken, maar het lijkt er naar uit te zien dat er nu wel duidelijkheid is.

22 afleveringen
Het feit dat er geen sprake is van wekelijkse afleveringen die worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix heeft er voor gezorgd dat fans zich wel de vraag stelden of alle 22 afleveringen in één keer online zouden worden geplaatst. Zou Netflix er bijvoorbeeld niet voor kiezen om het aantal afleveringen alsnog in bijvoorbeeld twee of drie keer online te plaatsen? Toch niet! Inmiddels werd bevestigd dat alle 22 afleveringen van het derde seizoen in één keer aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd zullen worden.

Het lijkt er bovendien naar uit te zien dat het wachten op het derde seizoen van Dynasty nu echt wel bijna voorbij is. Volgens verschillende bronnen zal het volledige derde seizoen dan ook op 30 mei van dit jaar aan het aanbod van Netflix worden toegevoegd.

Lees ook: Derde seizoen Netflix-serie 'Dynasty' laat nog even op zich wachten
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen