search
Kijkje achter de schermen van Star Wars hitserie 'The Mandalorian'!
Series / Nieuws

Kijkje achter de schermen van Star Wars hitserie 'The Mandalorian'!

Nieuwe documentaireserie biedt nooit eerder vertoonde beelden van 'The Mandalorian'.

4 mei, onder fans beter bekend als Star Wars-dag, wordt dit jaar gevierd met een exclusief kijkje achter de schermen van The Mandalorian. In de achtdelige documentaireserie Disney Gallery: The Mandalorian nodigt Jon Favreau cast en crew uit om over het maakproces van de gevierde Star Wars serie te praten.

In Disney Gallery: The Mandalorian wordt er in elke aflevering een ander aspect van het maakproces belicht. Er wordt onder andere gekeken naar de baanbrekende technologie, de special effects, creatieve invloeden en de iconische soundtrack van The Mandalorian.

Lees ook: Darth Maul ook te zien in 'The Mandalorian'?

Star Wars-dag
Uitvoerend producent Favreau zegt over de nieuwe docuserie: "het is een mooie kans voor de fans van The Mandalorian om een ander perspectief op de serie en een diepere kennis over het maakproces te krijgen."

Vanaf 4 mei is de nieuwe serie te bekijken op Disney+ met elke vrijdag een nieuwe aflevering. Daarnaast wordt Star Wars-dag ook gevierd met de allerlaatste aflevering van The Clone Wars. Deze aflevering zal ook op Disney+ te zien zijn.

Lees ook: Is Baby Yoda in 'The Mandalorian' eigenlijk de echte Yoda?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen