search
Disney+-serie 'Moon Knight' loopt vertraging op
Series / Nieuws

Disney+-serie 'Moon Knight' loopt vertraging op

Helaas gooit het coronavirus ook bij deze serie roet in het eten en moeten we er langer op wachten.

Het coronavirus zorgt ervoor dat de productie van Disney+-serie Moon Knight vertraagd is. Oorspronkelijk was het plan om de serie in de loop van de zomer op te nemen, maar die plannen lopen nu in de soep.

Vandaag horen we via Production Weekly dat de opnames van Moon Knight nu gepland staan voor 16 november. Daarnaast duren de opnames maar liefst 26 weken, waarmee Disney flink investeert in de serie.

Lees ook: Tegenslag voor Marvel-serie 'Moon Knight'

De synopsis
Er is ook een synopsis vrijgegeven voor de serie. Moon Knight is het alter ego van huurling Marc Spector, maar het is gecompliceerder dan dat. Spector heeft ook een aantal alter ego's (miljonair Steven Grant en taxichauffeur Jake Lockley) die mogelijk, maar misschien ook niet, op zichzelf staande persoonlijkheden zijn.

Lees ook: Daniel Radcliffe ontkent geruchten over Marvel-serie 'Moon Knight'

Dat geldt ook voor Khonshu, de Egyptische godheid die Spector ofwel begeleidt tijdens zijn gekostumeerde avonturen, of gewoon door hem verzonnen is. Hoe dan ook kwam er de laatste jaren een nieuwe persoonlijkheid op: Mr. Knight, een politieconsultant die zich volledig in het wit kleedt en een masker draagt, terwijl hij ongewone misdaden oplost.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen