Fans 'Star Wars: The Clone Wars' superblij met laatste aflevering

Fans van de franchise zijn heel erg gelukkig met de richting van de Star Wars-serie.

Jim Pedd, 22-04-2020 12:07

Het einde van Star Wars: The Clone Wars is begonnen. Deze week kregen we de negende aflevering van het zevende en laatste seizoen te zien. De laatste verhaallijn? Het beleg van Mandalore.
The Clone Wars weet heel wat fans heel erg blij te maken met zijn meest recente aflevering. Old Friends Not Forgotten is het begin van het beleg van Mandalore, een feit dat later in de live-action serie The Mandalorian van belang is. En fans zijn daar echt dolblij mee, laten ze op sociale media weten.

Lees ook: 'Star Wars: The Clone Wars'-serie bouwt op naar een grote finale

The Clone Wars
Deze nieuwe aflevering van Star Wars: The Clone Wars speelt zich opvallend genoeg af tijdens de gebeurtenissen van de film Star Wars: Revenge of the Sith. Dat betekent ook dat de slag die geleverd wordt om de planeet Mandalore zich afspeelt tijdens de gebeurtenissen van de laatste prequel.

Lees ook: Einde 'Star Wars: The Clone Wars' cruciaal voor Skywalker-saga

Het is daardoor meteen het einde van een era, want hierna zijn Anakin Skywalker, Ahsoka en Obi-Wan Kenobi niet meer samen te zien. Ahsoka zal haar voormalig leermeester ook niet meer zien tot ze het gevecht met hem aan gaat in Star Wars Rebels. Er zijn nog drie afleveringen te gaan.


Lees meer over: Star Wars The Clone Wars, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam