Fanfavoriet Kaitlyn Dever wil dolgraag meedoen aan 'The Last of Us'

Fanfavoriet heeft interesse in 'The Last of Us'

Actrice Kaitlyn Dever ziet zichzelf als een geschikte kandidaat voor hoofdpersonage Ellie.

Zilko Tarici, 22 april 2020 om 12:06

Vlak voordat het coronavirus wereldwijd de kop opstak, kondigden HBO en en Naughty Dog aan dat ze de populaire videogame The Last of Us zullen verfilmen als een grootschalige serie.
Lees ook: 'Game of Thrones'-acteur in HBO's 'The Last of Us'?

Craig Mazin, bedenker van HBO-serie Chernobyl zal de serie samen met Naughty Dogs Neil Druckmann schrijven en produceren. En hoewel er een hoop acteurs voor hoofdpersonages Ellie en Joel worden genoemd, is een van de meest genoemde namen voor Ellie ongetwijfeld Kaitlyn Dever (Booksmart). Zij heeft nu op een extreem positieve manier gereageerd op al deze fanliefde:

"Luister, ik ben een enorme fan van het spel, en er zijn veel mensen die dat weten. Het is een prachtig verhaal en ik was direct een fan toen het eerste spel uitkwam. Ik heb het samen met mijn vader gespeeld en dat was te gek.

En ja, ik heb gezien wat er op het internet over de serie wordt geschreven. Ik heb met Neil Druckmann gewerkt aan Uncharted 4, en hij is een van de aardigste en slimste gasten die ik heb ontmoet. Ik zou dolgraag willen meespelen in The Last of Us, maar ik weet niet hoe het er momenteel voor staat."


Lees ook: Internet wordt knettergek door aankondiging HBO-serie 'The Last of Us'

Bron: ComicBook.com

Lees meer over: Kaitlyn Dever, The Last of Us, HBO, Booksmart, Craig Mazin, Chernobyl, Uncharted 4

Populair nieuws