Netflix-serie 'The Haunting of Bly Manor' komt nog steeds dit jaar!

De opnames voor het vervolg op The Haunting of Hill House werden vlak voor de coronacrisis afgerond.

Zilko Tarici, 23 april 2020 om 10:51

Hoewel veel film- en tv-producties zijn stilgelegd door de wereldwijde pandemie, werden de opnames van bepaalde projecties nog net afgerond voordat alles plat kwam te liggen.
Lees ook: 'Hill House'-acteur terug voor 'The Haunting of Bly Manor'

Een van die projecten is miniserie The Haunting of Bly Manor, het vervolg op het uiterst succesvolle The Haunting of Hill House van Netflix. Mike Flanagan, regisseur van het eerste seizoen en films als Doctor Sleep en Oculus zit opnieuw in de regiestoel.

In een bericht op Twitter liet Flanagan het volgende weten over de status van de serie:

"Het gaat geweldig. We liggen nog steeds op schema. De opnames werden afgerond vlak voordat alles werd stilgelegd. De post-productie ronden we af vanuit thuis. De serie is in zeer goede staat. Ik kan niet wachten om het resultaat te laten zien. Er is geen reden om de releasedatum te verschuiven. Netflix zal die datum aankondigen wanneer ze er klaar voor zijn."

Lees ook: 'The Haunting of Bly Manor' wordt véél enger dan 'Hill House'!

Een nieuwe bron van inspiratie
Het nieuwe seizoen is gebaseerd op het werk van auteur Henry James, die vooral bekend werd door zijn horrorverhaal The Turn of the Screw, dat zich volledig in een groot landhuis afspeelt.

Hoofdrollen in 'Bly Manor' zijn weggelegd voor Victoria Pedretti, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Catherine Parker, T’Nia Miller, Rahul Kohli, Amelia Eve, Benjamin Ainsworth en Amelie Smith.

Bron: Mike Flanagan

Lees meer over: Mike Flanagan, The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor, Henry Thomas, Netflix

Populair nieuws