'Hill House'-acteur terug voor 'The Haunting of Bly Manor'

In totaal keren nu drie acteurs uit het eerste seizoen terug als andere personages in het nieuwe seizoen.

Zilko Tarici, 30 augustus 2019 om 10:22

Henry Thomas, die de rol van de jongere Hugh Crain speelde in The Haunting of Hill House, zal nu ook te zien zijn in vervolgseizoen [i]The Haunting of Bly Manor. Bedenker Mike Flanagan bracht dit nieuws naar buiten via zijn social media-accounts. Details over het personage van Thomas worden geheimgehouden, maar gezien het anthology-format van de serie zal hij een volledig ander personage dan in het eerste seizoen spelen.
Lees ook: Carla Gugino mogelijk terug voor vervolg op 'The Haunting of Hill House'

Eerder werd al aangekondigd dat Hill House-castleden Victoria Pedretti en Oliver Jackson-Cohen zullen terugkeren voor een tweede ronde. The Haunting of Bly Manor gebruikt als inspiratiebron het boek The Turn of the Screw van Henry James uit 1898. Het verhaal gaat over twee wezen die door een rijke dame (Pedretti) worden opgevangen.

Keren meer bekende gezichten terug?
Gezien deze trend van terugkerende gezichten, lijkt het een kwestie van tijd voordat we opnieuw een soortgelijke aankondiging krijgen. Carla Gugino, die eerder met Flanagan werkte aan Netflix-film Gerald’s Game en Hill House, lijkt de meest voor de hand liggende naam voor een terugkeer.

Lees ook: 'The Haunting of Bly Manor' wordt véél enger dan 'Hill House'!

Bron: Deadline

Lees meer over: Henry Thomas, The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor, Netflix, Mike Flanagan

Populair nieuws