search
Nieuw op Netflix: Must-see docu 'Absurd Planet'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Must-see docu 'Absurd Planet'

Deze nieuwe docuserie is er eentje die iedereen eigenlijk gezien moet hebben...

Geoffrey Ketels
Er zijn op Netflix menig aantal docuseries terug te vinden, maar Absurd Planet is wellicht de meest bijzondere van allemaal.

Hoe kan je de wereld en dan vooral het leven van enkele van de meest bijzondere levens op deze planeet op een leuke en verrassende manier in beeld brengen? Door een docuserie te maken als Absurd Planet!

Verrassend grappig
Het merendeel van de docuseries die op Netflix worden geplaatst zijn behoorlijk serieus. Ze zijn informatief, maar laten vaak weinig ruimte voor een echt ontspanningselement. Dat geldt helemaal niet voor Absurd Planet. Deze docuserie is duidelijk geproduceerd met in het achterhoofd het creëren van een leuke, waardevolle docuserie met een knipoog.

De cast van deze reeks? Die bestaat uit een combinatie van rare dieren en Moeder Natuur. Zij nemen je graag mee op ontdekkingsreis doorheen de wondere wereld die we onze planeet mogen noemen.

Ben jij ook wel benieuwd naar deze docuserie? Dan kan je twee dingen doen! Je kan eerst even de onderstaande trailer bekijken of je kan meteen een duik nemen in de wondere wereld van Absurd Planet op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen