search
Eerste trailer Star Wars serie 'Disney Gallery: The Mandalorian'
Series / Nieuws

Eerste trailer Star Wars serie 'Disney Gallery: The Mandalorian'

De eerste trailer van 'Disney Gallery: The Mandalorian' laat onder andere een bijzonder onderonsje tussen Werner Herzog en Baby Yoda zien.

Star Wars fans opgelet! Er is een eerste trailer van de nieuwe documentaireserie over het maakproces achter Star Wars. De trailer geeft al enkele inzichten over hoe ongelofelijk veel werk er in het maken van The Mandalorian heeft gezeten.

In de documentairereeks nodigt Jon Favreau elke keer andere mensen uit om een rondetafelgesprek met acteurs, regisseurs en crewleden te hebben. Dit geeft een zeer goed inkijkje van hoeveel werk er in de serie heeft gezeten.

Lees ook: Disney+ onthult nog een nieuwe 'Star Wars'-serie!

Volgende seizoenen The Mandalorian
In de trailer is onder andere te zien hoe bekend regisseur Werner Herzog een onderonsje heeft met Baby Yoda. Verder bestaat de trailer grotendeels uit discussies over het maakproces met regisseurs als Taika Waititi.

Ondertussen werd bekend dat er ook sowieso een derde seizoen van de geprezen Star Wars serie komt. Voor nu is deze documentaireserie echter waar de Mandalorian fans het mee moeten doen. De serie bestaat uit acht afleveringen die vanaf 4 mei elke week te zien zijn op Disney+.



Lees ook: Bejubelde 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' krijgt een derde seizoen op Disney+!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen