'Better Call Saul' heeft nog maar een paar afleveringen te gaan

Enkele afleveringen nog maar voor Better Call Saul

De serie komt rap tot een einde op televisiezender AMC en dan is het klaar voor Saul Goodman.

Jim Pedd, 25 april 2020 om 16:09

Better Call Saul lijkt elk seizoen weer beter te zijn dan elk ander seizoen tot nu toe in de serie. Vandaag horen we van bedenkers Vince Gilligan en Peter Gould dat het zesde en laatste seizoen dertien afleveringen krijgt. De bedoeling is om dit jaar nog de camera’s te laten rollen.
Het duo sprak met Rolling Stone over wat we mogen verwachten van de onvermijdelijke finale. Interessant is dat ze vertellen dat er niet te veel vooruit gepland wordt voor de serie. Dat veranderde toen men besloot te gaan stoppen met het zesde seizoen; toen moesten de zaadjes voor het laatste seizoen gezaaid worden in het vijfde.

Lees ook: Deze 'Better Call Saul'-cameo zagen we niet aankomen

Goed nadenken
“We begonnen goed na te denken over de vraag hoe alles aan elkaar gekoppeld was en zich verhoudt tot wat we gaan doen,” aldus Gould. “Ik ben erg blij dat Vince in de schrijversruimte zit dit seizoen, en al doen we het op afstand, we maken het echt samen af.”

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Better Call Saul' seizoen 5!

De gedachte is om met dertien afleveringen te stoppen en een punt te zetten achter het verhaal van Jimmy McGill en hoe hij Saul Goodman werd. De hoop is in 2021 de serie af te ronden.

Bron: Rolling Stone

Lees meer over: Better Call Saul, AMC, Vince Gilligan, Peter Gould

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws