Disney+ onthult nog een nieuwe 'Star Wars'-serie!

Disney+ onthult nog een nieuwe 'Star Wars'-serie!

Het wordt druk met al dit nieuwe materiaal dat de franchise verzamelt op Disney+.

Jim Pedd, 23 april 2020 om 10:58

We wisten dat Disney+ aan een aantal verschillende Star Wars-series werkte. Natuurlijk zijn daar drie van bekend: The Mandalorian en series rond Obi-Wan Kenobi en Cassian Andor. En nu is er een vierde onthuld.
We horen via Variety dat Leslye Headland, medebedenker en showrunner van de Netflix-serie Russian Doll, een nieuwe serie in de franchise ontwikkelt voor Disney+. De serie focust zich op vrouwen en speelt zich af in een geheel nieuw tijdperk in het universum dan ander materiaal.

Lees ook: Is deze klassieke schurk te zien in 'The Mandalorian'?

70 jaar
Volgens Deadline zal de serie een actiethriller worden en bevat deze martial arts elementen. De achterliggende gedachte is dat er een periode verkend wordt die valt buiten de ruwweg 70 jaar die we tot nu toe verkend hebben in de franchise. De gebeurtenissen tussen The Phantom Menace en The Rise of Skywalker beslaat namelijk ruwweg zeven decennia en daarbuiten hebben we nog geen films en series gezien.

Lees ook: Dit dode 'The Mandalorian'-personage keert mogelijk terug?

Maar dat gaat veranderen, nu de Skywalker Saga af is en het tijd is voor Disney om meer material te verkennen in de toch behoorlijk rijke geschiedenis van het Star Wars-universum.

Lees meer over: Star Wars, Disney Plus, Leslye Headland

Populair nieuws