search
Netflix heeft weer boze fans na schrappen serie 'Turn Up Charlie'
Series / Nieuws

Netflix heeft weer boze fans na schrappen serie 'Turn Up Charlie'

Fans zijn echt niet blij dat Idris Elba-serie Turn Up Charlie geannuleerd is.

Netflix heeft bekend gemaakt dat Turn Up Charlie geen tweede seizoen krijgt. De serie van Idris Elba is daarmee al na één seizoen stopgezet. Tot groot ongenoegen van een hele rits vocale fans.

Elba speelde de hoofdrol van een DJ die het maar moeilijk heeft en een eeuwige vrijgezel. Toen de serie in première ging, wist het flink wat fans te krijgen, maar Netflix vindt het niet genoeg voor een tweede seizoen. Dat betekent dat de boel nu dus al voorbij is.

Lees ook: Idris Elba als DJ op eerste foto's Netflix-serie 'Turn Up Charlie'

Einde verhaal
Netflix schrijft het volgende over zijn besluit: "Turn Up Charlie keert niet terug voor een tweede seizoen. We zijn hoofdrolspeler en uitvoerend producent Idris Elba enorm dankbaar, want zijn passie voor het DJ-vak maakte deze slimme en hartverwarmende komedieserie mogelijk. We zijn uitvoerend producenten Gary Reich en Tristram Shapeero, evenals mede-uitvoerend producenten Martin Joyce en Ana Garanito ook erg dankbaar, net als de toegewijde cast en crew, die dit verhaal tot leven hebben helpen brengen. We kijken ernaar uit om aan toekomstige projecten samen te werken met Idris."






Aanbevolen artikelen