search
Een droom komt uit voor Dr. Fauci: Brad Pitt in 'Saturday Night Live'
Series / Celebrity

Een droom komt uit voor Dr. Fauci: Brad Pitt in 'Saturday Night Live'

Brad Pitt speelt Amerikaanse nationale gezondheidsdeskundige Dr. Fauci in 'Saturday Night Live': de ultieme droom van Fauci is vervuld!

Eerder deze maand grapte de Amerikaanse nationale gezondheidsdeskundige Dr. Anthony Fauci dat Brad Pitt zijn keuze was hem te spelen bij Saturday Night Live, en nu is die wens vervuld. De tweede aflevering van SNL at Home opende met de sketch van de beroemde acteur.

Dr. Fauci is een van de leden van de White House Coronavirus Task Force, vergelijkbaar met de functie van RIVM-directeur Jaap van Dissel.

"Allereerst wil ik alle oudere vrouwen in Amerika bedanken die me ondersteunende, inspirerende en soms erg grafische e-mails hebben gestuurd", zegt Pitt's Fauci tegen de camera.

Hij vertelt verder dat hij een deel van de verkeerde informatie over het virus wil ophelderen, onder meer door president Donald Trump zelf. In de sketch gaat Pitt als Fauci verschillende berichten van de Amerikaanse President af, om ze te weerleggen.

"Nu gaat het gerucht dat de president me zal ontslaan", zegt hij, voordat hij beelden afspeelt waarin Trump Fauci een 'geweldige kerel' noemt op een persconferentie. "Dus ja, ik word ontslagen", aldus Pitt's Fauci.

Aan het einde van de vooraf opgenomen sketch trekt Pitt zijn grijze pruik af om Dr. Fauci rechtstreeks aan te spreken. "Aan de echte Dr. Fauci, bedankt voor je kalmte en je helderheid in deze zenuwslopende tijd", zegt Pitt.

"En bedankt aan de medische hulpverleners, eerstehulpverleners en hun families voor het feit dat ze aan de frontlinie staan. En nu, live - uit heel Amerika, Saturday Night Live."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen