search
Deze 3 Disney+ Originals kijken we naar uit!
Series / Streaming-diensten

Deze 3 Disney+ Originals kijken we naar uit!

Er zit weer heel wat nieuws aan te komen op streamingdienst Disney+ en dit zijn drie series waar we naar uitkijken!

Disney+ werkt aan tal van nieuwe series. Een selectie maken is eigenlijk best ingewikkeld, vooral omdat je dan een bepaalde andere serie geen recht aan doet. Denk maar aan de Marvel-series. Daarvan komen er maar liefst tien (!). Welke kies je dan? In dit overzicht zijn we toch tot drie gave titels gekomen waar Disney+ aan werkt.

Moon Knight


Jeremy Slater werkt hard aan deze Marvel-serie, die gepland staat voor release in 2022. Centraal staat superheld Marc Spector, a.k.a. Moon Knight, die als huurling superkrachten krijgt. Hij zal later lid worden van de Avengers en wordt op deze manier middels zes afleveringen geïntroduceerd in het MCU.

Obi-Wan Kenobi


Acteur Ewan McGregor keert terug voor deze live-action serie. Ooit werd de serie ontwikkeld als een film, maar daar werd een punt achter gezet toen Solo: A Star Wars Story flopte. We gaan in de serie zien hoe Obi-Wan zijn tijd tussen Revenge of the Sith en A New Hope heeft gevuld.

Monsters at Work


Dit wordt de derde Pixar-serie. Ditmaal eentje die zich afspeelt in de wereld van Monsters, Inc.. We zien hoe de stad Monstropolis een grote overgang maakt. Ooit haalde de stad zijn energie uit gegil, en nu uit lach. Daarvoor moet de energiecentrale wel even omgebouwd worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen