search
Hoe Ahsoka Tano het gruwelijke Order 66 overleeft in 'Star Wars: The Clone Wars'

Hoe Ahsoka Tano het gruwelijke Order 66 overleeft in 'Star Wars: The Clone Wars'

Het is nu eindelijk bekend hoe de jongedame de gruwelijke momenten wist te overleven.

Jim Pedd
Star Wars: The Clone Wars heeft laten zien hoe Ahsoka Tano Order 66 precies kon overleven. Dat was een van de vele onbeantwoorde vragen in de Star Wars-franchise, waar nu eindelijk invulling aan gegeven is.

Lees alleen verder als je aflevering Shattered al gezien hebt.

Hoe overleefde ze?
Ahsoka Tano probeert de gevangen genomen Darth Maul naar de Jedi Council op Corsuscant te brengen. Maar al tijdens hun duel waarschuwde Maul Ahsoka dat Darth Sidious van plan was zijn plannen ten uitvoer te brengen. En dat Anakin Skywalker de leerling was die de Sith Lord wilde gebruiken om ze uit te voeren.

Lees ook: Dit gruwelijke moment zit in 'Star Wars: The Clone Wars'

Dat wilde Ahsoka niet geloven, maar vervolgens hoorde ze dat de Jedi Council achter Palpatine aan zou gaan en begon ze te realiseren dat Maul mogelijk gelijk zou hebben. Het moment dat Anakin besluit Mace Windu's handen af te hakken zodat hij Palpatine niet kan doden, voelt ze iets in de Force en dan weet ze dat Maul gelijk heeft.

Lees ook: Darth Maul blijkt opmerkelijke oprichter [...]

Darth Sidious roept daarna Order 66 uit, waarop Ahsoka al klaar staat om te vechten met de klonen om haar heen. Ze weet te ontsnappen op het schip en bereidt zich voor op de komende strijd.

Aanbevolen artikelen