search
Serie 'The Lincoln Lawyer' stopt: eerste slachtoffer van de coronacrisis
Series / Nieuws

Serie 'The Lincoln Lawyer' stopt: eerste slachtoffer van de coronacrisis

Deze serie gaat er niet komen, wat te wijten valt aan de coronacrisis.

CBS gaat niet verder met de serie The Lincoln Lawyer. Het is een vrij schokkende beslissing, omdat de maker een bekende is die veel meer van dit soort succesvolle series gelanceerd heeft.

The Lincoln Lawyer is al eens verfilmd in 2011, met een hoofdrol voor Matthew McConaughey. Maar nu laat maker David E. Kelley, die zich met deze serie zou baseren op de boeken van Michael Connelly, weten dat de serie er niet gaat komen. Afgelopen vrijdag kreeg hij dat volgens Deadline te horen.

Geen serie
Eigenlijk zou de serie een volledig seizoen krijgen, is het verhaal, maar zover zal het niet komen. "Er worden nu beslissingen gemaakt over de pilots die niet opgenomen zijn, want alle producties zijn stilgelegd vanwege de corona-pandemie," schrijft Deadline.

Waarom de serie er niet komt is onduidelijk. Deze draait om Mickey Haller, een advocaat die vanuit de achterbank van zijn Lincoln Town Car werkt. Hij reist langs alle rechtbanken van Los Angeles om alle soorten klanten te verdedigen. Daarbij neigt hij vaak naar de meest criminele klanten: bedriegers, bikers en drugsdealers.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen