Chris Pratt krijgt hoofdrol in politieke thriller op Amazon Prime

Chris Pratt krijgt hoofdrol in Amazon Prime serie

Filmster Chris Pratt keert terug naar de tv in deze spannende serie geproduceerd door Amazon.

Tom van der Krieke, 6 mei 2020 om 14:36

Chris Pratt is binnenkort na jaren weer in een serie te zien, en wel op Amazon Prime! Amazon gaat namelijk de nieuwe serie met Chris Pratt in de hoofdrol produceren. Pratt gaat de serie, The Terminal List, ook produceren.
Het nieuws dat Pratt in deze serie gaat spelen kwam eerder al naar buiten. Nu is echter ook bekend geworden dat Amazon de verdere productie van deze serie op zich gaat nemen.

Lees ook: Chris Pratt terug op televisie met 'The Terminal List'

Navy SEAL
The Terminal List is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jack Carr. De serie gaat over James Reece, een Navy SEAL, die samen met zijn collega’s in een hinderlaag terecht kwam tijdens een geheime operatie. Reece komt er langzamerhand achter dat dit niet zomaar een hinderlaag was, maar dat het misschien wel een gerichte actie op hem was.

Een opvallend feit is dat Chris Pratt John Krasinski achterna gaat. Beide heren waren bekend van hun rollen bij sitcoms op NBC(Parks and Rec en The Office) en net als John Krasinski (Jack Ryan) krijgt Pratt nu ook een thrillerserie vol actie op Amazon.

Veteranen
Om te helpen met de authenticiteit van de serie schrijven er verschillende veteranen mee aan de serie. Minstens de helft van de schrijvers van The Terminal List zullen dan ook uit veteranen bestaan.

Chris Pratt was recentelijk nog te zien in een speciale reünie-aflevering van Parks and Recreation. The Terminal List betekent voor de acteur dan ook de eerste grote rol op tv sinds het einde van Parks and Recreation in 2015.

Bron: Variety

Lees meer over: Chris Pratt, Amazon, The Terminal List

Populair nieuws