search
Marvel Studios maakt Ironheart-serie voor Disney+
Series / Nieuws

Marvel Studios maakt Ironheart-serie voor Disney+

Marvel is van plan om ongelofelijk veel nieuwe series te maken, ook dit personage lijkt een eigen serie te gaan krijgen.

Marvel Studios is hard bezig met het plannen van series voor wanneer de pandemie weer voorbij is. Zo lijkt de studio hard bezig te zijn met een serie rond het Ironheart personage.

Ironheart volgt het verhaal van Riri Williams, een 15-jarig genie. Riri volgt ondanks haar leeftijd al lessen aan het prestigieuze M.I.T. Riri is zo slim dat het haar lukt om het pak van Iron Man na te bootsen, waarna ze de naam Ironheart toe eigent. Ironheart maakt deel uit van een groep genaamd de Champions, wat een soort jongere Avengers zijn.

Lees ook: Wow! Keanu Reeves als Marvel-held 'Moon Knight'?

Enorm veel Marvel-series verwacht
The Cinema Spot meldt dat er nog geen schrijvers door de studio zijn aangenomen. Marvel Studios is echter wel al druk bezig met het luisteren naar pitches van verschillende schrijvers. Er wordt verwacht dat de serie in 2021 met opnames kan gaan beginnen.

Ironheart kan toegevoegd aan een lange lijst van Marvel-series voor Disney+ die nog in de maak zijn. Eerder werden er al series rond The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Ms. Marvel, She-Hulk, en Moon Knight aangekondigd.

Lees ook: Marvel-serie 'Fury Files' vanaf 15 mei op Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen