'The Falcon and the Winter Soldier' wordt als een bekende Mel Gibson-film

De eerste Marvel-serie wordt als 'Leathal Weapon'

Marvels eerste Disney+ serie doet waarschijnlijk erg denken aan Leathal Weapon.

Bram de Groot, 6 mei 2020 om 16:43

Ondanks de coronacrisis staat The Falcon and the Winter Soldier nog steeds gepland om in augustus op de streamingdienst te verschijnen. In de serie krijgen we te zien hoe Sam Wilson / The Falcon van acteur Anthony Mackie en Bucky a.k.a. The Winter Soldier van Sebastian Stan omgaan met de rol van Captain America in de franchise.
En dat leidt uiteraard tot een soort team-up van twee superhelden. Stan sprak recent met Variety en vergelijk de show met de Leathal Weapon-films waarin onder meer acteur Mel Gibson te zien is.

"We zijn echt in die relatie gedoken. En het is super leuk, ik vind het erg op de Lethal Weapon-wereld lijken," aldus Stan over de rolverdeling in de Marvel-serie.

Hoe was het werken met Mackie?
Stan: "We hebben veel plezier gehad. Het is een gekkenhuis om met Anthony samen te werken. Hij haalt echt het beste en het slechtste uit me. En ik hou van hem en haat hem tegelijkertijd. Maar dat is onze dynamiek en ik vond het gaaf om alles te verkennen, aangezien we maar een paar scènes in de films samen hadden."

Lees ook: Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier' wordt complex

Er zouden nog een paar weken aan opnames nodig zijn om The Falcon and the Winter Soldier af te ronden. Ook is het de vraag hoe de serie aansluit op bijvoorbeeld Black Widow die is uitgesteld tot in november.

Bron: Comicbook.com

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws