search
Angstaanjagende serie 'The Midnight Club' komt naar Netflix
Series / Nieuws

Angstaanjagende serie 'The Midnight Club' komt naar Netflix

De serie zal gebaseerd zijn op het gelijknamige boek van de Amerikaanse acteur Christopher Pike...

Geoffrey Ketels
Verschillende bronnen hebben gemeld dat er een serie in de maak is welke zal draaien rond het boek The Midnight Club van de Amerikaanse acteur Christopher Pike.

Diverse bronnen hebben aan het betrouwbare Variety gemeld dat er een serie zal verschijnen welke is gebaseerd op het boek The Midnight Club. Dit boek is geschreven door de Amerikaanse acteur Christopher Pike. Het team dat is aangesteld voor het (her)schrijven van het script was eerder ook al verantwoordelijk voor de serie The Haunting of Bly Manor.

Variety heeft enkele vragen gesteld aan Netflix, maar de streamingdienst heeft aangegeven momenteel nog niet op die vragen te willen reageren.

Verfilming van gelijknamig boek
Het boek dat door Pike werd geschreven verscheen op de markt in het jaar 1994. Het boek vertelt het verhaal van een groep patiƫnten welke zich in een hospice bevinden. Binnen de groep wordt er voor gekozen om elke nacht samen te komen om angstaanjagende verhalen met elkaar te delen.

Mike Flanagan, eerder de verantwoordelijke producent van de serie The Haunting of Bly Manor zal de reeks gaan produceren. Dit in samenwerking met productiemaatschappij Intrepid Pictures. Wanneer we de serie op Netflix mogen verwachten is tot dusver nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen