'Star Trek: Discovery' wordt mysterieuzer in derde seizoen

Star Trek Discovery wordt mysterieus in 3e seizoen

Dit nieuwe seizoen wordt hoe dan ook anders dan het vorige seizoen dat we gezien hebben.

Jim Pedd, 9 mei 2020 om 11:04

We moeten langer wachten op het derde seizoen van Star Trek: Discovery dan de bedoeling was. De post-productie gaat echter gewoon door, ondanks de coronacrisis. En het lijkt er steeds meer op dat het einde dichterbij is. De promotie neemt namelijk toe.
Acteur Doug Jones sprak met TrekMovie over het derde seizoen. Het wordt een verrassend seizoen, belooft hij. Bovendien een seizoen met de nodige mysteries.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 laat langer op zich wachten

Derde seizoen
“ Ik weet niet wanneer het derde seizoen te zien zal zijn," begon Jones zijn verhaal. "Ik begrijp dat mensen het zich afvragen. Het is al een tijd geleden dat het tweede seizoen afgerond werd en de verhaallijn eindigde behoorlijk open. Daardoor wil iedereen natuurlijk meer zien. Maar het gaat er komen, wanneer weet ik niet."

Lees ook: 'Star Trek'-held Spock had een kind maar dat werd 'geschrapt'

"Het voelt nog als dezelfde serie," begon hij vervolgens over de stijl. "De serie is hetzelfde, maar met een andere setting. De cast is hetzelfde. En we ontmoeten natuurlijk wel nieuwe mensen in de toekomst. Interacties met mensen of soorten in de toekomst gaan anders zijn. Dat maakt de serie frisser."

Bron: TrekMovie

Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS All Access, Doug Jones

Populair nieuws