Opnames 'The Falcon and the Winter Soldier' kunnen weer verder

Opnames The Falcon and Winter Soldier kunnen weer

Marvel Studios mag weer gaan beginnen met de opnames van deze televisieserie in Praag!

Jim Pedd, 10 mei 2020 om 12:08

The Falcon and the Winter Soldier kan snel verder gaan met de opnames in Praag. Tsjechië heeft namelijk nieuwe regels opgesteld voor film- en televisieproducties. Die maken duidelijk dat dit sort opnames weer plaats zouden kunnen vinden.
The Falcon and the Winter Soldier was net klaar met de opnames in Atlanta. Vervolgens werd er verder gegaan in Praag, maar daar kwam de boel snel stil te liggen. Sindsdien is het afwachten hoe de coronacrisis zich ontwikkeld. Maar nu horen we dus meer over de toekomst.

Lees ook: 'The Falcon and the Winter Soldier' wordt als een bekende Mel Gibson-film

Weer mogelijk
Volgens The Hollywood Reporter mogen er weer opnames plaatsvinden in Praag. Een productie kan hervat worden, onder de voorwaarde dat deze voldoet aan “nieuwe standaarden ten aanzien van de hygiëne”. Zo moet er elke 14 dagen een coronatest plaatsvinden en moet de set regelmatig schongemaakt worden.

Lees ook: Direct vervolg 'Avengers: Endgame' op Disney+ met 'The Falcon and the Winter Soldier'

Personeel dat naar Tsjechië reist, moet een bewijs aanleveren van een negatieve coronatest. Ook moeten ze binnen 72 uur na aankomst een tweede test laten afnemen en “verblijven ze in quarantaine tot ze een negatief resultaat krijgen.”

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, Marvel, Disney Plus

Populair nieuws