Er is hoop voor de 'Lord of the Rings'-serie!

Er is hoop voor de 'Lord of the Rings'-serie!

Amazon mag bijna weer verder met de opnames van de televisieserie waar twee seizoenen van gemaakt worden.

Jim Pedd, 10 mei 2020 om 13:15

Amazon was druk bezig met de opnames van Lord of the Rings. De serie werd opgenomen in Nieuw-Zeeland. Maar deze werden, net als alle andere producties, stilgelegd vanwege het coronavirus. Nu mogen ze bijna hervat worden.
De New Zealand Film Commission is druk bezig met onderzoek naar voorwaarden waaronder filmproducties verder mogen. Kleinschalige producties zijn zelfs al hervat. Grote producties mogen beginnen op het moment dat het land zijn noodsituatie afschaalt. Daarna moeten er wel duidelijke maatregelen getroffen worden om de gezondheid van iedereen te waarborgen.

Lees ook: Probleem voor Amazons 'Lord of the Rings'

Lord of the Rings
De Lord of the Rings-serie van Amazon wordt gemaakt in goedkeuring van de Tolkien-erfgenamen. De serie vertelt een heel nieuw verhaal in de wereld van Tolkien. We zien Midden-Aarde in de tweede era, dus niet in de tijd van de ene Ring en de queeste van Frodo om deze te vernietigen.

Lees ook: 'Lord of the Rings'-opnames liggen stil door coronavirus

Er waren twee afleveringen opgenomen toen de pandemie toesloeg. Amazon heeft de serie al een tweede seizoen gegund. De eerste reeks zal in 2021 te zien zijn, mits de opnames inderdaad verder kunnen.

Bron: Deadline

Lees meer over: Lord of the Rings, Amazon, Coronavirus

Populair nieuws