search
Deze series verschenen deze week op Netflix
Series / Nieuws

Deze series verschenen deze week op Netflix

Netflix lanceerde ook deze week terug enkele nieuwe series evenals nieuwe seizoenen van bestaande titels...

Geoffrey Ketels
Zoals elke week heeft Netflix ook de voorbije week terug enkele nieuwe series en / of seizoenen aan haar aanbod toegevoegd. Om welke namen het hierbij precies gaat vertellen we je graag hier op deze pagina!

1.) Dead to Me (seizoen 2)
In eerste instantie verscheen deze week het tweede seizoen van de zwartkomische reeks Dead to Me. In deze serie volgen we de rouwende Jen welke op een zeker ogenblik bevriend raakt met de weduwe Judy. De twee dames gaan duidelijk op een compleet verschillende manier om met hun verlies. Toch krijgen ze al snel een hechte band. Op een zeker ogenblik wordt echter duidelijk dat Judy best een duister geheim met zich meedraagt...



2.) The Eddy (seizoen 1)
Wanneer we de naam van Damien Chazelle zien verschijnen bij de bekendmaking van een serie gaat ons hart altijd weer een beetje sneller slaan. In het verleden was Chazelle dan ook verantwoordelijk voor met name La La Land en Whiplash. Deze keer pakt hij uit met een serie genaamd The Eddy waarvan de verwachtingen best hooggespannen staan. In de serie volgen we het doen en laten van Elliot Udo die eigenaar is van een jazzclub in de Franse hoofdstad Parijs. Elliot heeft het echter moeilijk om de zaak draaiende te houden, niet in het minst omdat hij worstelt met het verlies van zijn zoon. Wanneer dochter Julie onverwacht op de stoep staat lijkt het hek helemaal van de dam.



3.) Working Moms (seizoen 4)
Deze week verscheen ook het alweer vierde seizoen van de populaire serie Working Moms. Deze serie gaat over vier vrouwen die stuk voor stuk kampen met een behoorlijke reeks aan uitdagingen. De één ervaart duidelijk een identiteitscrisis terwijl de ander om moet zien te gaan met een ongeplande zwangerschap. Hoe dan ook, Working Moms is een populaire serie waarvan het vierde seizoen nu dus te bekijken is op Netflix!



4.) The Hollow (seizoen 2)
Het eerste seizoen van The Hollow wist vriend en vijand te verrassen en vanaf deze week staat ook het tweede deel op Netflix. In deze serie volgen we in eerste instantie drie tieners die plots wakker worden op een vreemd eiland. De tieners kennen elkaar niet en hebben er ook geen flauw idee van wat er zich precies de voorbije tijd heeft afgespeeld. Om te overleven op het eiland hebben de drie geen andere keuze dan elkaar in sneltempo te leren vertrouwen. Gaandeweg wordt duidelijk over welke connectie de jongeren precies beschikken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen