search
Nieuwe castleden aangekondigd voor tv-serie 'Scream'
Series / Nieuws

Nieuwe castleden aangekondigd voor tv-serie 'Scream'

De serie zal op MTV worden uitgezonden.

Een personage van de tv-serie gebaseerd op filmfranchise Scream is opnieuw gecast. Bex Taylor-Klaus zal de rol van Audrey, een tiener die regisseur wil worden, overnemen van Amy Forsyth. Wat de reden is van Forsyths vertrek is onbekend. Daarbij zijn er een aantal nieuwe castleden aangekondigd:


- Bobby Campo (The Final Destination zal Seth Branson spelen, een aantrekkelijke leraar Engels die bij Lakewood High werkt. Hij is een van de ' coolere' leerkrachten op de school.

- Connor Weil (Sharknado zal een vaste rol spelen in de serie als Will Belmont, een basketballer die gek is op zijn vriendin Emma.

- Joel Gretsch (Witches of East End) speelt de rol van sheriff Clark Hudson, een aardige vent die de vader is van Kieran (Amadeus Serafini). David Arquette speelde deze rol in de films.

Taylor-Klaus, Campo, Weil en Gretsch zullen zich voegen bij de eerder aangekondigde Willa Fitzgerald, John Karna, Carlson Young en Amadeus Serafini.

Jamie Travis zal de pilot regisseren, die werd geschreven door Jay Beattie en Dan Dworkin. Jill Blotevogel zal fungeren als showrunner van de serie. Wes Craven, Marianne Maddalena en Cathy Konrad produceren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen