SW 'The Mandalorian' laat meerdere Boba Fetts zien!?

'The Mandalorian' laat meerdere Boba Fetts zien!?

Het verhaal gaat dat we meer personages met het beruchte harnas van Boba Fett aan zien.

Jim Pedd, 22 mei 2020 om 17:41

In het tweede seizoen van The Mandalorian gaan meerdere personages het beruchte harnas van Boba Fett dragen. Dat horen we vandaag. Acteur Timothy Olyphant is een van de castleden die het iconische harnas mag dragen.
Dat melden bronnen van de doorgaans zeer betrouwbare site Slashfilm. Olyphant zou een aantal scènes hebben opgenomen waarin hij het harnas van Boba Fett draagt. De speculatie is dat Olyphant het personage Cobb Vanth speelt. Die werd geïntroduceerd in de Aftermath-boeken van Chuck Wendig.

Lees ook: 'Star Wars'-personage krijgt eigen serie op Disney+

Mysterieus harnas
Vanth is in de boeken de zelfbenoemde sheriff van een klein dorpje op Tatooine genaamd Freetown. Hij draagt een mysterieus harnas dat hij kocht van een stel Jawas. Die vonden het harnas weer op het wrak van het schip van Jabba the Hutt. De implicatie is dat hij het harnas van Boba Fett draagt.

Lees ook: Danny Trejo straks in 'The Mandalorian'?

Dat personage zou te zien zijn in de serie, en gespeeld worden door Temuera Morrison. Zo zouden we leren hoe hij precies de gebeurtenissen van Return of the Jedi en de ogenschijnlijk noodlottige val in de Sarlacc overleefde.

Bron: Slashfilm

Lees meer over: The Mandalorian, Boba Fett, Timothy Olyphant, Temuera Morrison, Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws