Nieuwe details bekend aanstaande 'Chucky'-serie

Nieuwe details bekend 'Chucky'-serie

In navolging op de filmreeks krijgt terror-pop Chucky nu ook zijn eigen tv-serie.

Door onze nieuwsredactie, 22 mei 2020 17:39

De filmreeks over moordende pop Chucky kreeg vorig jaar nog een remake, maar de oorspronkelijke reeks wordt nog lang niet stilgelegd. Don Mancini, bedenker van de franchise, en Nick Antosca, werken namelijk hard aan een serie over Chucky.
In de nieuwe serie van SyFy zien we hoe een oude Chucky-pop verkocht wordt tijdens een rommelmarkt in een Amerikaans dorpje. Niet snel daarna volgt een reeks gruwelijke moorden, die tegelijkertijd de geheimen van het dorp blootlegt. Chucky krijgt daarnaast te maken met vijanden en vrienden uit zijn verleden.

Lees ook: Jennifer Tilly terug voor 'Child's Play'-serie 'Chucky'

Chucky krijgt meer te doen
Tijdens een interview met SyFy Wire, liet Mancini een paar nieuwe details over de serie vallen, waaronder het feit dat de pop meer te doen krijgt dan ooit tevoren:

"Het is belangrijk dat Chucky nieuwe wapens, nieuwe doelen, nieuwe slachtoffers en nieuwe strategieën krijgt. Chucky heeft in de serie een heel ander doel dan eerder en het is iets dat aansluit bij de hedendaagse samenleving."

Mancini benadrukte daarnaast dat de serie zal voortborduren op de verhalen uit de eerdere films en meer horror-elementen zal bevatten dan de laatste paar films. Tot slot, en misschien nog wel het belangrijkste nieuws, is het zo dat Chucky volledig praktisch gemaakt zal worden. CGI zoals in de recente remake is dus absoluut 'not done'.

Bron: SyFy Wire

Lees meer over: Chucky, Don Mancini, Childs Play, Brad Dourif, Nick Antosca

Populair nieuws