Netflix kritisch op haters 'The Legend of Korra'

Netflix kritisch op haters 'The Legend of Korra'

Het verhaal van Aang was voorbij, en dus kon The Legend of Korra gemaakt worden.

Jim Pedd, 23 mei 2020 om 13:15

Star Wars of Star Trek. Babylon 5 of Deep Space Nine. Mensen houden ervan om hun favoriete films of series te vergelijken. En ze hebben het graag over welke nou eigenlijk beter is. Zo ook bij Avatar: The Last Airbender en The Legend of Korra.
Een van de fans was ontzettend kritisch op The Legend of Korra. Wat de fan betreft, was de serie nooit gemaakt en hadden we in plaats daarvan een vierde seizoen van Avatar: The Last Airbender gekregen. Daar is Netflix het helemaal niet mee eens:
The Last Airbender was het verhaal van de jonge Aang. Hij leerde omgaan met de vier elementen en moest die kennis gebruiken om de Avatar te worden. Hij moest het ook opnemen tegen de kwaadaardige Fire Lord Ozai. Zodra dat verhaal af was, werd The Legend of Korra gemaakt.

Lees ook: Cast 'Avatar: The Legend of Korra' keert terug

In die serie had de heldin al vaardigheden met de vier elementen en was de wereld veranderd. Ze was niet meer nodig en dus werd ze sporter met haar vaardigheden. Het is een complexer verhaal, dat kijkt naar ras, geslacht en seksuele voorkeuren.

Lees ook: Eerste clip laatste seizoen 'The Legend of Korra'

Lees meer over: The Legend of Korra, Avatar The Last Airbender, netflix

Informatie over de serie: The Legend of Korra

Populair nieuws