Disney+ komt exclusief met deze 3 series

Disney+ komt exclusief met deze 3 series

Disney werkt aan een aantal verschillende series die naar zijn streamingdienst gaan komen.

Jim Pedd, 26 mei 2020 om 06:00

Een streamingdienst bestaat tegenwoordig voor een deel bij gratie van exclusieve series. Zo dus ook Disney+, dat met The Mandalorian enorm wist te scoren. Maar aan welke series werkt de streamingdienst nog meer? Wij zetten er drie voor je op een rij!
LOKI: Deze Marvel-serie biedt weer een hoofdrol voor Tom Hiddleston als de titelheld. Hij wist na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame uit 2019 te ontsnappen met behulp van de Tesseract. Deze alternatieve Loki reist in acht afleveringen door de tijd en verandert daarmee de menselijke geschiedenis.
OBI-WAN KENOBI: Lang in de maak als een film en nu een serie. Het was de bedoeling van Lucasfilm om een nieuwe film rond Obi-Wan Kenobi te maken, maar dat plan werd geschrapt toen Solo: A Star Wars Story flopte. Uiteindelijk werd er toch een serie besteld, want fans bleven erom vragen. Ewan McGregor kruipt weer in de huid van deze held en de serie speelt zich af tussen de films Revenge of the Sith en A New Hope.
THE MIGHTY DUCKS: in 1992 werd de sportkomedie The Mighty Ducks uitgebracht. Daarin volgden we een arrogante advocaat die als straf iets voor de gemeenschap moest doen. Daarop besloot hij te werken voor een hockeyteam en hen te helpen op te komen als supergoed team.

Lees meer over: Disney Plus, Loki, Obi Wan Kenobi, The Mighty Ducks

Populair nieuws