Nu al vervanger gevonden voor Ruby Rose in 'Batwoman'?!

Vervanger al gevonden voor Ruby Rose in 'Batwoman'

Er is een actrice die er alles aan doet om de rol voor zich te winnen.

Zilko Tarici, 24 mei 2020 om 12:08

Actrice Jade Tailor, die furore maakte door haar rol als Kady Orloff-Diaz in The Magicians, zet alles op alles om de rol van Batwoman te winnen, nu bekend is geworden dat Ruby Rose niet langer de rol zal spelen.
Dat Rose Batwoman heeft verlaten was niet geheel haar eigen besluit. De actrice was niet gewend aan de lange opnamedagen en vond het lastig om zich aan te passen aan Vancouver, de plaats waar de serie wordt gefilmd. Rose was voor het eerst als Kate Kane/Batwoman te zien in 2018, in de Elseworlds-crossover. Ze speelde daarna 20 afleveringen lang Kate Kane, maar zou mede door spanningen achter de schermen zijn opgestapt.

Lees ook: 'Batwoman'-actrice was verschrikkelijk om mee te werken

Tailor denkt echter alle benodigde kwaliteiten te hebben om Gotham City haar eigen te maken. Op Twitter zei ze er het volgende over:

"Nu Ruby Rose niet langer Batwoman speelt, vind ik dat ze iemand moeten casten die al vechtkunsten (zoals krav maga) beheerst en de laatste 5 jaar als badass te zien is geweest op tv. En die ook nog eens bereid is om lange dagen te maken!

Geschikte vervanger
Het is nu de vraag of The CW zal happen. Toevallig is het vijfde seizoen van The Magicians net afgerond en lijkt er geen zesde reeks te komen. Tailor is daarom beschikbaar en super enthousiast over de rol van Batwoman. Met de door haar benoemde vechtkunsten zit het in elk geval snor; die heeft ze vaak genoeg getoond in de verschillende seizoenen van The Magicians!

Lees ook: Wow! 'Batwoman' verliest haar hoofdrolspeelster

Bron: Jade Tailor

Lees meer over: Batwoman, Ruby Rose, The Magicians, Jade Tailor, The CW

Populair nieuws