Komt er nog een 'LOST'-reboot? Deze acteurs tekenen meteen!

'LOST'-reboot? Deze acteurs tekenen meteen!

Als er een LOST-reboot komt, dan weten deze twee oud-castleden wel wat ze willen.

Jim Pedd, 29 mei 2020 om 12:03

Het is tien jaar geleden dat de finale van LOST te zien was. Castleden Nestor Carbonell (Richard) en Henry Ian Cusick (Desmond) spraken om die reden met The Independent om de tiende verjaardag van de serie te vieren.
Beide acteurs kregen natuurlijk de vraag voorgelegd of ze eventueel in de toekomst terug willen keren. Cusick denkt dat het “heel cool” zou zijn om terug te keren en Carbonell wil ook graag terugkeren naar de rol die zijn leven veranderde.

Lees ook: Waarom 'LOST' wel zo controversieel moest eindigen

LOST-reboot?
“Ik stel me voor dat ze verder zouden gaan met het eiland als de ster van de serie, maar je weet het nooit. Ik denk dat je dan Hurley en Benjamin Linus op het eiland zou zien. Maar ja, ik zou er wel voor tekenen. Het is een gave serie en er worden aan de lopende band reboots gemaakt,” deelde Cusick.

Lees ook: Krijgt 'Lost' een reboot of prequel?

“Ik zou echt altijd met Damon [Lindelof] en Carlton [Cuse] en die cast willen werken, aan welk project dan ook. Als ze een waardevolle en betekenisvolle manier vinden om dit verder te zetten, dan zou ik als eerste in de rij staan om te tekenen,” aldus Carbonell.

Bron: The Independent

Lees meer over: LOST, ABC, Nestor Carbonell, Henry Ian Cusick

Informatie over de serie: Lost

Populair nieuws