Krijgt de serie 'Titans' een spin-off rondom Red Hood?

Krijgen we een 'Titans' spin-off rond Red Hood?

Titans krijgt mogelijk een spin-off rond een heel interessant personage in de serie.

Jim Pedd, 29 mei 2020 om 12:05

Als acteur Curran Walters de kans krijgt, wil hij best de rol van Red Hood spelen in een spin-off van Titans. Hij is nu te zien in de serie als Jason Todd, a.k.a. Robin, maar zou graag in de toekomst de rol van Red Hood willen spelen in een eigen serie.
Titans liet geen moment onbenut om Jason Todd te introduceren. Hij werd sinds we hem ontmoetten onderdeel van het team van Dick Grayson en neemt het nu op tegen verschillende schurken. De kans is groot dat het personage straks de overbrugging maakt en Red Hood wordt.

Lees ook: DC-hit 'Titans' krijgt mogelijk spin-offs

Red Hood
“Ja, dat zou echt gaaf zijn,” begon Walters een interview met ComicBook.com. “Maar het hangt er natuurlijk allemaal van af hoe het team denkt en wat de Titans-schrijvers uiteindelijk beslissen. Maar het zou cool zijn als we zelfs al de verhaallijn ooit in de serie zouden krijgen.”

Lees ook: Seizoen 3 van 'Titans' verwelkomt groot DC-personage

Toch ziet hij vooral graag dat er een spin-off komt. En weet hij precies wat hij wil zien in de serie. “Man, ik denk dat het heel gaaf zou zijn om te zien hoe hij de banden van de Batmobile jat. En natuurlijk zou het hele Joker-verhaal tof zijn. Maar ja, we zullen het zien.”

Bron: CB

Lees meer over: Titans, Curran Walters, DC Universe

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws