Alyssa Milano belachelijk gemaakt op Twitter vanwege haar gezichtsmasker

Relletje over Alyssa Milano's gehaakte masker

Actrice Alyssa Milano kreeg flink wat boze Twitteraars over zich heen nadat ze een foto plaatste van haar gezichtsmasker

Door redactie, 26 mei 2020 15:13

Actrice Alyssa Milano kreeg zaterdag flink wat kritiek op Twitter nadat ze een foto had gedeeld van zichzelf en haar familie met coronavirus-gezichtsmaskers en anderen aanmoedigen hetzelfde te doen. Haar masker was gehaakt, waardoor veel mensen twijfelden aan de veiligheid van haar masker.
Milano plaatste een foto van zichzelf in een auto met haar man en twee kinderen, allemaal met maskers op."Laat me je maskers zien! Maskers houden mensen veilig en gezond. Laat me die van jou zien! Klaar? Go!", aldus haar enthousiaste tweet.

Twitteraars wezen er al snel op dat het gehaakte masker van Milaan gaten bevatte en waarschijnlijk helemaal niets deed. "Je masker is precies wat dit hek doet om muggen buiten te houden", schreef iemand, samen met een foto van een hek.

Milano kon het niet laten, en moest zichzelf toch even verdedigen dat er een filter in het masker zit. "Het masker heeft een koolstoffilter. Dus ja, het is misschien haakwerk, maar volkomen veilig", schreef Milano. "Masker heeft een filter. Van koolstofvezel. Mijn moeder maakt ze. #Draag een masker"

Bron: Page Six

Lees meer over: Alyssa Milano, Twitter

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws