search
Nieuwe trailer Netflix-serie 'The Umbrella Academy' seizoen 2!
Series / Trailer

Nieuwe trailer Netflix-serie 'The Umbrella Academy' seizoen 2!

De Netflix-serie gaat op 31 juli dan eindelijk verder met zijn tweede seizoen!

Netflix komt over krap twee maanden met het tweede seizoen van The Umbrella Academy. De comic book serie bleek een van de meest populaire series van Netflix tot nu toe. Vandaag is er de eerste volwaardige trailer!

The Umbrella Academy is gebaseerd op de gelijknamige comics van Gerard Way die door Dark Horse Comics gepubliceerd werden. De gekke serie draait om de levens van een bepaald niet functionele familie van geadopteerde superhelden. Zij moeten zich verenigen om het mysterie van de plotselinge dood van hun vader op te lossen en de aankomende apocalypse voorkomen.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' lijkt theorie te bevestigen

Tweede seizoen
Het eerste seizoen was in februari 2019 te zien op Netflix en een gigantische hit. Later dan gepland (wat komt door de coronacrisis), krijgen we op 31 juli dan eindelijk het tweede seizoen te zien. Dat wordt op die dag in zijn geheel online gezet op Netflix.

Lees ook: Nieuwe poster 'Umbrella Academy' S2 hint naar nieuwe verhaallijnen

Aan het eind van het eerste seizoen zagen we dat de Hargreeves-familie er niet in slaagde om het einde van de wereld af te wenden. Maar ze reizen terug in de tijd om het nog eens te proberen en doen dat in een tiental afleveringen. Hieronder de trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen