Bizarre nieuwe posters voor 'Doom Patrol' seizoen 2

De DC-serie van Amazon keert terug met een reeks nieuwe afleveringen.

Zilko Tarici, 29-05-2020 13:22

Het eerste seizoen van Doom Patrol kwam vorig jaar uit, maar zette niet direct de wereld in vuur en vlam. Sinds de release heeft de serie echter een vast publiek weten te strikken, waardoor DC Universe het groene licht gaf voor een tweede reeks afleveringen.
Lees ook: Nieuwe trailer DC's 'Doom Patrol'!

Dat Doom Patrol geen doorsnee superheldenserie is, kun je wel zien op de twee nieuwe posters die vandaag zijn vrijgegeven; een met een Wizard of Oz-thema en de ander met een Alice in Wonderland-thema. Je kunt de promo-afbeeldingen hieronder bekijken.

De serie werd bedacht door Jeremy Carver en is gebaseerd op de stripreeks van Arnold Drake en Bob Haney. In Doom Patrol worden een aantal van de meest bizarre personages uit het DC-universum bij elkaar gebracht. Zo zien we Brendan Fraser als Robotman, Matt Bomer als Negative Man, Diane Guerrero als Crazy Jane, Joivan Wade als Cyborg, April Bowlby als Elasti-Woman en Timothy Dalton als The Chief.

Het nieuwe seizoen van Doom Patrol is vanaf 25 juni a.s. te kijken via HBO Max (in Amerika althans). Het eerste seizoen is in Nederland momenteel te zien via Amazon Prime Video.

Lees ook: Zes opvallende personageposters 'Doom Patrol'
Bron: Collider

Lees meer over: Doom Patrol, Brendan Fraser, Amazon, Alan Tudyk, Matt Bomer

Populair nieuws

Laatste serienieuws