'LOST'-serie kan zomaar een reboot krijgen

'LOST'-serie kan zomaar een reboot krijgen

Damon Lindelof wil eigenlijk wel een reboot zien van de serie, waar hij mee doorbrak.

Jim Pedd, 31 mei 2020 om 14:09

Komt er een reboot van LOST? Als het aan Damon Lindelof ligt wel. Hij werkte jarenlang aan de serie en heeft naar eigen zeggen alles gedaan wat hij wilde. Maar meer moet mogelijk zijn, denkt hij.
“Kijk, ik wil nooit nooit zeggen. Maar ik kan je wel zeggen dat ik er tegenwoordig niet anders over denk dan een decennium geleden, toen ik ook vond dat ik klaar was met dit verhaal,” vertelde Lindelof tijdens een interview met ComicBook.com.

Lees ook: Komt er nog een 'LOST'-reboot? Deze acteurs tekenen meteen!

Reboot kan!
Volgens Lindelof is een reboot echter wel mogelijk. “Tijdens de zes jaar dat we eraan gewerkt hebben, heb ik altijd gehoopt dat we richting een einde mochten werken. En halverwege konden we hen daar echt van overtuigen,” vertelde Lindelof. Hij zou het “hypocriet vinden om nu te zeggen: ‘Dat was niet het echte einde’.”

Lees ook: Waarom 'LOST' wel zo controversieel moest eindigen

Toch staat hij er wel voor open om te zien hoe iemand anders een eigen draai geeft aan de franchise. “Ik ben heel benieuwd om te zien wat andere mensen ermee zouden doen. Ik heb het gevoel dat ik het heb kunnen doen, dat ik een stapje opzij moet doen en ruimte moet maken voor een ander.”

Bron: ComicBook

Lees meer over: LOST, Damon Lindelof, ABC

Informatie over de serie: Lost

Populair nieuws