'Silence of the Lambs'-serie begint vorm te krijgen!

Goed nieuws rond 'Silence of the Lambs'-serie

Er is nu al een showrunner gevonden, waarmee de ontwikkelingen van de serie goed gaan.

Jim Pedd, 2 juni 2020 om 11:58

De ontwikkeling van de serie Clarice gaat goed. CBS All Access werkt momenteel aan een vervolg op de film Silence of the Lambs. Vandaag horen we dat er een showrunner gevonden is.
Elizabeth Klaviter zal de showrunner worden. Zij werkte eerder aan televisieseries als Grey’s Anatomy en spin-off Private Practice mee als uitvoerend producent. En nu mag ze dus een eigen serie maken.

Lees ook: 'The Silence of the Lambs' krijgt nu een serie!

Compleet seizoen
De serie zou oorspronkelijk een pilot krijgen. Maar door het coronavirus kon die niet opgenomen worden. Vervolgens besloot men het maar anders aan te pakken en is er gekozen om meteen een volledig seizoen te bestellen.

Lees ook: Nieuwe namen voor 'Silence of the Lambs'-sequel 'Clarice'!

De serie speelt zich in 1993 af, een jaar na de film. We leren meer over Clarice Starling, die zich enorm verdiept in het leven van seriemoordenaars. Tegelijk heeft ze daar ook te maken met de politieke wereld en heel makkelijk is dat allemaal niet.

Het zal hoe dan ook een interessante televisieserie opleveren. Die is te streamen op CBS All Access, in Nederland waarschijnlijk op Netflix of Amazon Prime Video.

Lees meer over: Clarice, CBS All Access, Silence of the Lambs

Populair nieuws