Nieuwe namen voor 'Silence of the Lambs'-sequel 'Clarice'!

Nieuwe castleden 'Hannibal'-sequel 'Clarice'

In de nieuwe serie staat Clarice Starling, het personage dat in The Silence of the Lambs werd gespeeld door Jodie Foster, centraal.

Zilko Tarici, 12 maart 2020 om 11:35

Lucca De Oliveira (The Punisher) en Devyn A. Tyler (Out of Blue) zijn de nieuwste toevoegingen aan de cast van Clarice, een serie over het personage Clarice Starling uit de Hannibal Lecter-boeken van auteur Thomas Harris.
Clarice speelt zich af in 1993, een jaar na de gebeurtenissen uit de film The Silence of the Lambs. We zien hoe Clarice Starling (Rebecca Breeds) haar leven oppikt en een reeks nieuwe seriemoordenaars en ander gespuis probeert op te sporen. Ondertussen moet ze zich ook een weg zien te banen door de politieke wereld van Washington DC.

Nieuwe personages
De Oliveira speelt de rol van Tomas Esquivel, een sluipschutter en agent die het in beginsel niet zo heeft op Clarice. Tyler speelt op haar beurt de rol van Ardelia Mapp, de beste vriendin van Clarice die nu werkt als assistent van de Amerikaanse Minister van Justitie. Haar rol werd in The Silence of the Lambs gespeeld door Kasi Lemmons.

Alex Kurtzman en Jenny Lumet zullen het script schrijven en dienst doen als uitvoerend producenten. Maja Vrvilo (Star Trek: Picard) zal de pilot-aflevering regisseren.

Bron: Deadline

Lees meer over: Clarice, The Silence of the Lambs, Hannibal, Jodie Foster

Populair nieuws