Samantha Ware: "Door Lea Michele was het een hel op de set van 'Glee'"

Pestte Lea Michele haar 'Glee'-collega's?

Het ziet er niet best uit voor actrice Lea Michele nu steeds meer collega's haar beschuldigen van wangedrag

Door redactie, 3 juni 2020 om 11:35

Glee-actrice Samantha Ware beschuldigt haar voormalige collega Lea Michele ervan de show tot een "hel" te hebben gemaakt vanwege "traumatische pesterijen". Andere oud-collega’s zijn ook naar voren gekomen met commentaar op het gedrag van Michele.
Maandagavond reageerde Ware op een tweet van Michele, die een bericht over de dood van George Floyd had geplaatst met de hashtag #BlackLivesMatter. "George Floyd verdiende dit niet. Dit was geen op zichzelf staand incident en het moet eindigen. #BlackLivesMatter," tweette de actrice zaterdag.

Twee dagen later citeerde Ware de tweet van Michele, met de aanvulling dat de Glee-ster gedreigd heeft tijdens de show haar pruiken als wc te gebruiken.

"Weet je nog toen je mijn eerste tv-optreden tot een hel maakte?! Omdat ik het nooit zal vergeten. Ik geloof dat je iedereen hebt verteld dat als je de kans zou krijgen, je je behoefte in mijn pruik zou doen. Door deze ervaring en heel veel andere heb ik ernstig getwijfeld over een carrière in Hollywood", tweette Ware in hoofdletters.Ware had een terugkerende gastrol als Jane Hayward in het zesde seizoen van Glee in 2015 en verscheen in 11 afleveringen. De Fox-serie was haar eerste tv-rol en daaruit volgde rollen in What / If, Chicago Med en God Friended Me.

Michele speelde Rachel Berry, een van de belangrijkste castleden gedurende alle zes seizoenen van Glee. Voor haar hoofdrol ontving ze twee Golden Globe-nominaties en één Emmy-nominatie. Sinds Glee speelde ze onder andere in Scream Queens en The Mayor.

Andere castleden van Glee, waaronder Alex Newell, Amber Riley en Dabier Snell, reageerden ook op de beschuldigingen, en steunen Ware in haar commentaar over Michele. Ware en Michele hebben nog niet gereageerd op de rel.

Lees ook: Tv-serie op Dvd: Glee (seizoen 6)

Bron: Variety

Lees meer over: Glee, Lea Michele, Samantha Ware

Informatie over de serie: Glee

Populair nieuws