Gerucht: populaire antiheld 'Venom' krijgt een serie op Disney+?

Gerucht: 'Venom' krijgt serie op Disney+

Venom zou een eigen serie krijgen op streamingdienst Disney+, met rol voor Tom Hardy.

Jim Pedd, 3 juni 2020 om 12:40

Komt er een serie rond Venom? Het gerucht gaat dat Marvel Studios en Sony Pictures samenwerken aan een live-action serie rond de populaire antiheld. Die zien we volgend jaar in Venom: Let There Be Carnage, en mogelijk straks ook op televisie.
Disney+ werkt aan heel wat grootschalige series. Een daarvan moet volgens Roger Wardell, een insider die soms goed zit, draaien om Venom. Het zou een serie rond Agent Venom moeten zijn en Sony wil niemand minder dan Tom Hardy als hoofdrolspeler. Dat zou bijzonder zijn, want lang niet elke Hollywood-ster leent zich voor dit soort series.

De franchise
Of het echt gaat gebeuren is maar de vraag. Het nieuws moet hoe dan ook met een enorme korrel zout genomen worden. Voorlopig verwijzen we het zelf naar het rijk der fabelen, maar tegelijk is Wardell iemand die zo nu en dan achteraf wel goed blijkt te zitten.

Als er een Sony-project op Disney+ belandt, is dat hoe dan ook een bijzondere gebeurtenis. Dat betekent dat bepaalde kinken in de kabel in de samenwerking tussen Disney en Sony opgelost zijn.


Lees meer over: Venom, Serie, Tom Hardy

Populair nieuws