Mogelijke hoofdrolspeler 'Green Lantern'-serie gevonden?

Hoofdrolspeler 'Green Lantern' gevonden?

De spierbundel die zich aandient voor de rol van John Stewart, zou zomaar eens de perfecte keuze kunnen zijn.

Zilko Tarici, 3 juni 2020 om 13:46

Michael Jai White is geen vreemde op het gebied van stripverfilmingen. In 1997 speelde hij al de rol van Al Simmons/Spawn en in recente jaren jaren is hij te zien geweest als Ben Turner/Bronze Tiger in 10 afleveringen van de populaire serie Arrow. De spierbundel heeft echter laten weten nog niet klaar te zijn met superhelden.
Lees ook: Eerste details 'Green Lantern'-serie komen naar buiten

In een gesprek met zijn fans via social media, werd White gevraagd welke superheld hij graag nog zou willen spelen. White liet er geen twijfel over bestaan dat Green Lantern dé superheld is die geschikt is voor hem:

"Ik werd gevraagd welk personage uit het Marvel- of DC-universum ik zou willen spelen. Het antwoord is een DC-personage genaamd John Stewart. Iedereen wil dat ik die rol op me neem. Ik wil mijn fans natuurlijk niet teleurstellen."

John Stewart is een van verscheidene personages die het kostuum van Green Lantern heeft aangetrokken en geldt als misschien wel de populairste Green Lantern. Het personage was de eerste Afro-Amerikaanse superheld in de DC-strips en maakte zijn debuut in Green Lantern (Volume 2) #87 in december 1971. Stewart is tot op heden nog niet in live-action vorm te zien geweest, maar wel geanimeerd in tekenfilms als Justice League en Justice League Unlimited.

Lees ook: 'Green Lantern' wordt enorm grootschalige serie

Een nieuwe live-action Lantern
Hal Jordan is tot op heden de Green Lantern die we het meeste hebben gezien in tv- en filmproducties. De meest bekende hiervan is de versie van Ryan Reynolds, een film die genadeloos flopte. Onlangs werd aangekondigd dat er wordt gewerkt aan een nieuwe serie over Green Lantern, en het is zeker niet ondenkbaar dat White in de running is voor de fysieke rol van de superheld.

Bron: Michael Jai White

Lees meer over: Michael Jai White, Green Lantern, Spawn, Arrow, Ryan Reynolds

Populair nieuws