Vrouw vindt hilarische manier om gratis gebruik te maken van Netflix

Vrouw gebruikt gratis Netflix van ex-partner

Of haar ex-partner daar ook zo blij mee is, is nog maar zeer de vraag...

Geoffrey Ketels, 3 juni 2020 om 14:50

Wie een lief heeft met een Netflix-account kent de voordelen. Je kan eindeloos naar films en series kijken zonder dat je daar zelf ook maar één euro voor moet betalen... maar wat als het uit is? Daar heeft een vrouw een hilarische oplossing voor gevonden.
Gedurende twee maanden slaagde de vrouw er in om haar aanwezigheid op het Netflix-account van haar ex verborgen te houden. Het was uiteindelijk de broer van haar ex die het trucje ontdekte en er een einde aan maakte.

In die twee maanden had de vrouw haar aanwezigheid op het Netflix-account stil weten te houden door de naam van haar account aan te passen in 'Settings'. Vervolgens koos ze daar ook een bijpassende afbeelding voor. Haar ex dacht hierdoor al die tijd dat de knop leidde naar de instellingen van het account, iets wat dus uiteraard helemaal niet het geval was.

Teleurgesteld
De broer van de ex-partner van de vrouw plaatste het verhaal op Twitter. Beide mannen hebben aangegeven niet kwaad te zijn op de vrouw. De broer merkte daarbij wel op dat hij vooral teleurgesteld was in zichzelf. Hij was namelijk twee maanden lang in de list getrapt...

Het is niet bekend of de vrouw inmiddels al een Netflix-account op haar eigen naam heeft afgesloten.

Lees meer over: Netflix, streamingdienst, serie, series, streamingdiensten

Populair nieuws