Nieuwe opnames 'WandaVision'-serie gaan al snel van start

Productie 'WandaVision' wordt snel hervat

De productie van de Marvel-serie 'WandaVision' wordt snel hervat.

Zilko Tarici, 5 juni 2020 om 11:34

In navolging op het 'afrondingsfeestje' dat werd gehouden afgelopen maart, lijkt het erop dat er toch nog wordt gewerkt aan MCU-serie WandaVision. Volgens de Tampa Bay Comic Convention zou eregast Paul Bettany namelijk hebben afgezegd omdat hij in juli moet opdagen voor nieuwe opnames van de serie.
Lees ook: 'WandaVision' van Marvel op Disney+: Dit moet je weten

Hoewel de initiële opnames van de serie waren afgerond, is het bij een grootschalig project als WandaVision niet meer dan normaal dat er reshoots worden gedaan. Het is echter onbekend wat en hoeveel er opnieuw moet worden gefilmd.

WandaVision speelt zich af in de jaren '50 en laat zien hoe Elizabeth Olsen en Paul Bettany als Scarlet Witch en Vision hun tijd als net gezinnetje doorbrengen. De serie moet een mengeling worden van klassieke sitcoms en de filmstijl van het MCU. Hoe dat zal uitpakken, zien we later dit jaar op Disney+.

Oude bekenden keren terug
In de serie zien we de terugkeer van Kat Dennings naar het MCU als Darcy Lewis, een personage dat te zien was in de eerste twee Thor-films. Tevens is er een rol weggelegd voor Randall Park als FBI-agent Jimmy Woo, een personage uit Ant-Man and the Wasp. Nieuwkomers zijn Kathryn Hahn en Teyonah Parris. Laatstgenoemde speelt de volwassen versie van Monica Rambeau, een personage dat we als kind zagen in Captain Marvel.

Lees ook: Gave concept art 'WandaVision' van Marvel Studios onthuld

Bron: Comingsoon

Lees meer over: WandaVision, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Disney, Marvel, Kathryn Hahn

Populair nieuws