Lili Reinhart (Riverdale) verrast fans na breuk met Cole Sprouse

Lili Reinhart (Riverdale) verrast na liefdesbreuk

De jonge actrice heeft bekend gemaakt dat ze een trotse biseksuele vrouw is...

Door redactie, 5 juni 2020 om 12:35

Toeval of niet, maar kort na de breuk met mede-acteur Cole Sprouse komt de mooie Lili Reinhart (Riverdale) uit de kast. De actrice heeft via social media bekend gemaakt dat ze biseksueel is.
"Ik heb dit tot dusver nog nooit publiekelijk verteld, maar ik ben een trotse biseksuele vrouw". Met deze woorden verraste Reinhart haar fans. Bovendien liet ze ook nog optekenen dat ze op woensdagmiddag zou aansluiten bij een zogenaamde LHBTQ-mars voor Black Lives Matter. De actrice riep haar fans bovendien op om de mars ook bij te wonen.

Lees ook: Bevestigd: Populair Riverdale-koppel echt uit elkaar

Breuk met Cole Sprouse
De voorbije week raakte bekend dat Reinhart en haar Riverdale-collega Cole Sprouse na drie jaar een punt hadden gezet achter hun relatie. Verschillende bronnen, waaronder de New York Post gaven daarbij aan dat de breuk reeds plaats zou hebben gevonden voor de uitbraak van het Coronavirus. De twee zouden de quarantaine dan ook individueel hebben doorgebracht.

Of er een nieuwe liefde in het spel is voor één van beiden is momenteel nog niet bekend. Insiders lieten wel reeds optekenen dat ze in een goede verstandhouding uit elkaar zijn gegaan en nog steeds goede vrienden zijn.

Lees ook: Skeet Ulrich: "Riverdale werd saai"

Lees meer over: Riverdale, serie, series, Lili Reinhart, Cole Sprouse

Populair nieuws