Netflix voegt 'Black Lives Matter' categorie toe boordevol met interessante series

Netflix voegt 'Black Lives Matter' categorie toe

Het vinden van de nieuwe categorie lijkt echter vooralsnog niet zo eenvoudig te zijn...

Geoffrey Ketels, 11 juni 2020 om 13:38

Naar aanleiding van de dood van George Floyd wordt er overal ter wereld meer aandacht besteed aan racisme. Ook Netflix blijft niet achter en voegt een nieuwe categorie toe aan haar streamingdienst.
Heel wat bedrijven proberen elk op hun eigen manier hun steentje bij te dragen aan de Black Lives Matter beweging. Netflix doet dat ook. Zij heeft er nu voor gekozen om een compleet nieuwe categorie toe te voegen aan haar streamingdienst boordevol met content waarin zwarte acteurs centraal staan.

Bekende titels
In de nieuwe Black Lives Matter categorie zijn reeds behoorlijk wat verschillende titels terug te vinden. Het gaat hierbij uiteraard om een mix van films en series. Voor beiden valt op dat er menig aantal bekende namen in de categorie opduiken. Wat bijvoorbeeld te denken van de Netflix hitserie Orange is the New Black?

Ondanks het feit dat Netflix de nieuwe categorie heeft geïmplementeerd in haar streamingdienst is ze zelfstandig vinden nog niet zo eenvoudig. Eenvoudig de naam Black Lives Matter invoeren in de zoekbalk levert immers nog geen resultaten op. Wel kan je de categorie vinden door middel van deze link.

Lees meer over: Netflix, serie, series, streamingdienst

Populair nieuws